O enI

Numerologija je moja prva ljubav, a odmah posle nje i astrologija. Od uvek fascinirana brojevima, zvezdama i njihovim postojanjem, ali i kao dete koje je odraslo uz ljude koji su veliki poznavaoci onostranog, počela sam jako rano da se zanimam za astrologiju i numerologiju. Uz majku sam naučila osnove, i vremenom sve više dopunjavala znanje. Pored astrologije, tu je i numerologija koja mi je uvek nekako prirodno odgovarala kao disciplina, i koliko god se činila komplikovanom i još uvek ne toliko poznatom u ovim podnebljima, smatram da ona prožima sve što postoji i vidim je u svemu. Numerologija je način života na koji ja živim. Za mene, ona je jedan veoma bitan deo ovog Univerzuma, temelj današnjih nauka, i jedan od zakona postojanja materije i u materiji. Kao jedan veliki poznavalac hermetističkih disciplina, bavim se i starim Egiptom, proučavanjem hermopolitske ogdoade i heliopolja, okultizma, spiritualizma, praktikovanjem joge, izučavanjem japanskih i kineskih uverenja, starim mitovima i njihovim nastancima.

Takođe sam član karate kluba »Šogun«, šotokan stila, i veliki ljubitelj izvođenja kata i vojničkih veština. Moj cilj je da pomognem ljudima da lakše pronađu svoj put, svoje talente i da im ukažem na mogućnosti, prepreke i ono što mogu da očekuju u svom životu. Isto tako, trudim se da svojih troje dece izvedem na put koji će da bude bez predrasuda i da im usadim, ako ne ljubav, onda u najmanju ruku poštovanje prema ovim disciplinama.

natalna karta

Tumačenje 12 astroloških kuća i međusobnih aspekata koje vladari prave. Odličan način da saznate kakve Vam mogućnosti život nudi i kakva iskušenja možete očekivati. Upoznajte i one skrivene osobine, talente i mogućnosti kod sebe, koje vam dodeljuju zvezde u času Vašeg rođenja.

numerološka analiza ličnosti sa preduslovima za tekuću godinu, i slaganje dve ili više osoba

Brojevi su u svemu, i sve je u brojevima, pa je tako i u našoj sudbini i životu. Tumačenjem Vašeg životnog kôda (trobroja koji se sastoji od bioritamskog, generacijskog i ličnog broja), kao i Vašeg duhovnog i karmičkog broja, možete da olakšate sebi životne odluke i predstojeće periode. U Vašem datumu rođenja krije se mnogo toga, a na Vama je da saznate šta.

tranziti za predstojeći period

Mogućnosti koje Vam pružaju aspekti planeta kroz Vaše astrološke kuće u narednim mesecima u tekućoj godini i šta možete da očekujete od dešavanja.